Hongaarse artsen vereniging – wie zich niet laat inenten kan rekening verwachten van miljoenen bij opname in IC

Hongaarse artsen vereniging – wie zich niet laat inenten kan rekening verwachten van miljoenen bij opname in IC

De grote weerstand onder de bevolking tegen het depopulatie spuitje brengt artsen en big Pharma in grote paniek. Ze grijpen dan naar dreigementen als hoge geldboetes, lockdowns, paspoorten en meer van dit fraais om mensen maar te bewegen om zich chemisch te laten ombouwen tot expiriment konijn. In Galicië Spanje is er al een wet aangenomen dat mRNA weigeraars zullen worden beboet met 500.000,- euro! Half miljoen. Alleen dat al geeft aan dat de paniek groot is.

Men had aangenomen dat het virus dodelijker zou zijn en mensen massaal de propaganda zouden gaan geloven. Dit is dus allemaal mislukt. Het virus is dus een blindganger gebleken en de propaganda werkt maar voor een klein deel van de trouwe media schapen.

Naar verwachting laat maar een derde van de westerse bevolking zich inenten met het mRNA kanker en AIDS spuitje. De vele slachtoffers die zich al hebben laten inenten zijn blind geworden, permanent invalide of dood na enkele dagen tot 2 weken.

Driekwart van het amerikaanse leger weigert de DNA veranderende injectie. In Duitsland is er een inenting plicht afkondigd voor de Bundeswehr. Ook het NL leger en de Politie zullen waarschijnlijk verplicht worden het spuitje te nemen.

Onafhankelijke medisch deskundigen (zonder banden met big Pharma) houden er rekening mee dat het overgrote deel van de ge-injecteerde mRNA slachtoffers de Kerst niet zullen halen. Alleen in NL zijn er nu iets meer dan 1 miljoen mensen inmiddels ingeent althans volgens de onbetrouwbare cijfers van het RiVM.

Proeven met fretten en andere zoogdieren van tien jaar geleden gaf als resultaat dat de dieren veel anti-lichamen aanmaakten (dat is dus goed) maar zodra geconfronteerd met een coronavirus ging hun immuun systeem de eigen organen aanvallen en gingen de ‘proefkonijnen’ allemaal dood (niet goed). Het mRNA fabriekje in de spuit kent alleen een AAN knop. Geen UIT knop. Dus het gaat naar verwachting aangemaakte spike protein woekeren in je lichaams organen net zo lang tot je immuun systeem het opgeeft.

Dit kan deze keer weer gebeuren maar nu met mensen die waarschijnlijk zich niet gerealiseerd hebben mee te werken aan dit medisch expiriment met mogelijke de dood tot gevolg hebbende. Vertrouwen in de Overheid, geloof hechtend aan de Media en aan Artsen met innige banden met for profit pharmaceuten. Do no harm en de Hypocrates eed zijn allemaal het raam uitgegooid. Concurrentie in de Zorg en vandaag weten we waar dit toe leid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.