De kliek waar Angela Merkel op steunt is één corrupte bende. Zou dit in NL rond Rutte anders zijn? Mammon regeert.

De kliek waar Angela Merkel op steunt is één corrupte bende. Zou dit in NL rond Rutte anders zijn? Mammon regeert.

Het ene corruptie schandaal na het andere komt naar buiten. Manipulaties om geld gewin aan de lopende band romdom Merkel. Er zijn er al meerder afgetreden die een slaatje hebben geslagen uit de fake Covid plandemie. Zou het in NL anders zijn? De medische wereld in NL lijkt ook al een corrupte bende. RiVM, Radboud en er zullen wel meerdere zijn die aan de geldtiet hangen van de Gates Foundation.

https://www.bbc.com/news/world-europe-56325253

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Wat dacht je van Diederik Gommers en Eric Kuipers???? Die zitten er ook tot de nek toe in. Ze worden allebei fors betaald om uitgebreid in de media te verkondigen hoe gevaarlijk dit virus wel niet is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.