Moordenaars bende CDA en VVD geleid door Rutte en DeJonge die zelf de spuit niet nemen.

Moordenaars bende CDA en VVD geleid door Rutte en DeJonge die zelf de spuit niet nemen.

De oudjes in verzorgingstehuizen worden nu massaal zonder toestemming geinjecteerd met een expirimenteel goedje wat geen medicijn of vaccin is omdat het synthetisch genetisch technisch gemanipuleerd DNA materiaal is in de vorm van een mRNA fabriekje dat zonder uitknop constant je verdere leven lang spike protein Corona virus produceerd. Nooit eerder op mensen toegepast. Er is alleen toestemming gegeven door de Europese medische waakhond voor toepassing in nood gevallen en niet het massaal injecteren van de bevolking. Dit is feitelijk medische expirimenten op de bevolking en in strijd met de Nuerenberg Code. Daar zijn duitsers voor veroordeeld in 1948 en ter plekke bij de rechtbank opgehangen.

Wat al bekend is bij het Pfizer en Moderna spuitje is dat na injectie de slachtoffers gelijk positief zijn op Covid19 en ook nog positief zijn van AiDS en in kanker screening postitief uitvallen. Dit is niet vreemd omdat de spike protein die het Pfizer Moderna fabriekje in je lichaam produceert feitelijk een genetisch kopie van een Coronavirus is.

26 oudjes in een verzorgingshuis in Beverwijk overleden direct na het injectie met het Frankenstein spuitje. Ze waren, na 10 maanden van de pandemie onbeschadigd doorgekomen te zijn, ineens ziek en overleden aan Covid19. Maar het kan natuurlijk niet aan het spuitje liggen. Ze liegen dat het gedrukt staat. Was een half jaar geleden nog iederen die overleed aan Covid overleden en niet aan hun motorongeluk, COPD, Kanker, Hart of vaatziekten, nee nu zijn ze overleden aan hun onderliggende kwalen en niet aan het mRNA spuitje. Er zijn enkele overlevenden in dat tehuis en denkt u dat ze nu stoppen met injecteren? Niets van dat al, ze beginnen binnenkort met het injecteren van de 2 e ronde. Zou mij niet verbazen dat dit Beverwijkse tehuis zal gaan sluiten bij gebrek aan bewoners die nu bijna allemaal op het kerkhof liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.