Tussen 4 en 14 maanden komen we achter de werkelijke schade van dit ‘vaccin’…

Tussen 4 en 14 maanden komen we achter de werkelijke schade van dit ‘vaccin’…

https://eindtijdnieuws.com/4-tot-14-maanden-voordat-we-de-volledige-ravage-zien-van-wat-er-gebeurt-met-mensen-die-zijn-gevaccineerd/?fbclid=IwAR2hPv7l8DyL-C0yA8Jstz1MmtsUW4X0YfqMwVvGAdXanO7tBruligdx4KI

Het werkelijk aantal sterfgevallen en bijwerkingen door vaccins wordt al vele jaren verzwegen.

In deze video deelt Dr. Sherri Tenpenny een (voor Engelstaligen) gemakkelijk te begrijpen uitleg over hoe het COVID-vaccin gezondheidsproblemen veroorzaakt voor degenen, die het vaccin nemen, omdat het dodelijke antilichamen in ons systeem injecteert, en nog veel meer. 

2 REACTIES

comments user
admin

Er is op geen enkele aan Corona overleden patient in de afgelopen 12 maanden autopsie gepleegd. Ook de mensen die overleden na ingespoten te zijn geweest met het Frankenstein spuitje wordt dit niet gedaan. Dus ook als men maanden later alsnog overlijd zal dit niet gedaan worden. De mafia wist altijd sporen uit.

    comments user
    Quality Manager

    Tja, inderdaad. Ik zou, als familielid zijnde, toch echt wel staan op een autopsie hoor! Dat kun je eisen en dan moeten ze het wel degelijk uitvoeren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *