Europese medicijnen waakhond keurt nu ook Jansen & Jansen Covid spuitje goed

Europese medicijnen waakhond keurt nu ook Jansen & Jansen Covid spuitje goed

Berucht om de vele rechtzaken vanwege gezondheids schade door hun producten (echter niet alleen J&J maar ook AstraZeneca en Pfizer) keurde de europese medische waakhond het Covid spuitje goed voor gebruik in nood. J&J heeft al wel aangegeven niet voldoende ervan te kunnen leveren en dat is maar goed ook.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Tja en die Hanneke Schuitemaker is vol lof over zichzelf. Hebben we toch maar mooi gedaan in Nederland……Ik ben benieuwd wat er met Hanneke Schuitemaker gaat gebeuren wanneer blijkt dat deze injectie ook dodelijk blijkt te zijn, net als die van het Ebola vaccin!!!
Zelfs voor 100 miljard euro wil ik deze troep niet ingespoten hebben!

    comments user
    admin

    Mee eens. Ik vertrouw ze voor geen cent. En steeds meer mensen doen dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.