IC’s lopen weer vol met Corona patienten maar dit keer na injectie met mRNA spuitje

IC’s lopen weer vol met Corona patienten maar dit keer na injectie met mRNA spuitje

Het begint al aardig op een georganiseerde mafia te lijken. Liepen vorig jaar de IC’s nog vol met mensen die leden aan onderliggende ziekten als kanker, hart en vaatziekten, longziekten zogenaamd Corona genoemd, nu lopen de IC’s vol met mensen die Corona kregen nadat ze met het mRNA Pfizer/Moderna zijn geinjecteerd maar dat kan niet door het spuitje komen. Ze liegen wereldwijd alsof het gedrukt staat.

Volgens de door Gates gewijzigde WHO pandemie regels is de enige oplossing voor pandemiën uitsluitend het vaccin en het liefst van Gates himself. Sterker nog, Gates heeft in een interview gewaarschuwd dat de volgende dreiging een terroristische aanslag is met een virus. Alsof terroristen P4 laboratoria hebben! Bizar. Dat gezegd, konden ze nog in oktober de PCR test misbruiken om een tweede golf te creëren wat zal de volgende stap zijn van de globalisten?

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Ik ben zeer benieuwd wat er hierna gaat komen.

    comments user
    admin

    Wat dacht je van al die geinjecteerden met mRNA? Als die massaal in de komende maanden dood gaan ligt het niet aan het spuitje maar noemen ze het een terroristische aanslag. Dat zal de schapen in paniek brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.