Zeven EU lidstaten stoppen met AstraZeneca spuitje vanwege bloedklonteringen na injectie

Zeven EU lidstaten stoppen met AstraZeneca spuitje vanwege bloedklonteringen na injectie

Denemarken, Noorwegen, Baltische Staten, Luxemburg en Italië zijn tot nader order gestopt met het injecteren van AstraZeneca gifspuit. De hoofd bijwerking is serieuze bloed stollingen in slachtoffers. Ondanks twee gevallen in Oostenrijk laat men het injecteren met AstraZeneca gewoon doorgaan. Er wordt al gezegd dat AstraZeneca spuit al net zo beroerd is als de inmiddels beruchte mRNA spuitjes die assisteren met ongewild levens beëindiging.

In Nederland zou men zeggen dat die bloed stollingen niets van doen hebben met het ‘vaccin’. Het spuitje is namelijk heilig en dé oplossing uit de crisis. Politieke ideologen als een DeJonge dulden geen afwijkende mening.

https://www.zerohedge.com/markets/astrazeneca-slides-denmark-suspends-vaccinations-blood-clot-fears

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Tja, dat is typisch iets voor de Jonge….hij heeft al heel lang van tunnelvisie en denkt dat hij God is! Hij beslist over leven en dood voor iedereen. Maar zelf neemt hij het ‘spuitje’ niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.