Steun Robert Kennedy JR met zijn website ChildrenHealthDefense.org Hij staat vooraan in de strijd tegen de medische tyrannie

Steun Robert Kennedy JR met zijn website ChildrenHealthDefense.org Hij staat vooraan in de strijd tegen de medische tyrannie

Robert Kennedy strijd al jarenlang tegen de medische tyrannie van big Pharma die vaccinaties gebruikt om kinderen en volwassenen voor de rest van hun leven tot klant van hun kwakzalverij te maken. Pharma komt van het griekse woord Pharmatikon wat staat voor zondebok oftewel offerande aan de goden in Archaic griekenland en voor gif. Niet bepaald in ons voordeel.

Uit onderzoeken blijkt dat de meeste kinder vaccins kwik, aluminium, aceton, formaldehyde en meer giftige stoffen bevatten. Allemaal verboden in producten maar inspuiten in kinderen? Geen probleem.

Geen wonder dat Autisme wat vroeger nauwelijks voorkwam nu in 1 van de 5 kinderen optreedt. Als kinderen overlijden na vaccinatie heet het wiegendood want de mantra is altijd aan het vaccin kan het niet liggen. Men begint al met verplicht inspuiten vanaf zes maanden heb ik begrepen. Net als abortus is kinder vaccinatie een depopulatie methode door globalisten eugenisten.

RFK Jr heeft al heel wat rechtszaken tegen pharmaceuten gewonnen. Hij vecht ook actief tegen het huidige Covid mRNA gif beleid en is daardoor van Lindedin, facebook en andere sociale media gegooid en staat onder voortdurende media druk. Toen hij sprak op de grote demo in Berlijn afgelopen zomer werd hij in de media afgeschilderd als een nazi die ging spreken tijdens een neo-nazi bijeenkomst. Hij maakt regelmatig podcasts met gasten uit de medische wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.