Waarvoor gewaarschuwd was gebeurt nu. Bloedklontering en orgaan falen. EMA laat het afweten. Injecties mRNA moet gestopt

Waarvoor gewaarschuwd was gebeurt nu. Bloedklontering en orgaan falen. EMA laat het afweten. Injecties mRNA moet gestopt

Open brief van 12 europese virologen en immunologen over dodelijke gevaren van mRNA injectie die niet meegenomen waren in trials 1 en 2 en niet zijn beoordeeld door de EMA. Hierdoor is de toestemming gegeven door de EMA in overtreding van hun eigen protocollen. Ook worden de ge-injecteerden niet medegedeeld dat ze meedoen als proefkonijnn aan trial nr 3.

2 REACTIES

comments user
admin

Sterk argument. Polissen hebben de voorwaarden van risico mijden. Als je vrijwillig meedoet aan een rondje Russische Roulette moet je ook niet verwachten dat je levensverzekering uitbetaald. Weten die schapen veel.

comments user
Qualitymanager

Toch krijgt als het goed is iedereen een formulier te ondertekenen waarin hij/zij akkoord gaat dat je meedoet aan een experiment. De begrafenisverzekeraars en de lijfrentepolis verzekeraars gaan nu samen rond de tafel zitten om te bekijken of ze wel gaan uitbetalen wanneer mensen overlijden aan dit experiment. Zij vinden niet dat zij daarvoor verantwoordelijk zijn maar de mensen zelf die hier toch voor tekenen en akkoord mee gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.