Bill Gates is geen filantropist. Vaccines is keiharde business. Gates verdient 20x terug aan het geinvesteerd vermogen.

Bill Gates is geen filantropist. Vaccines is keiharde business. Gates verdient 20x terug aan het geinvesteerd vermogen.

Gates gaat over lijken. Hij laat een spoor van doden en vernielde lichamen in Afrika en India achter en nu ook in Europa en Amerika. Hij doet zich voor als filantroop maar dat is allemaal door hem betaalde propaganda. De zakelijke media presenteren geen nieuws maar in plaats daarvan presenteren zij betaalde propaganda voor wie het geld heeft en Gates heeft miljarden. Return on investment voor Gates is zijn business. Hij zoekt monopolies. SputnikV had hij dus niet verwacht. GAVI de conglomoraat van Gates met gekochte pharmaceuten Pfizer, Moderna, AstraZeneca, J&J producenten van dit depopulatie spuitje voldoen aan wat globalisten altijd doen. Het moet altijd meerdere doelen dienen. In dit geval is dat winst en depopulatie. Gates verdient 20x terug aan geinvesteerd vermogen gaf hijzelf in een interview toe. En dat belastingvrij.

Het dient nog een doel. Regeringen in het Westen zijn feitelijk failliet en ook de politici hebben ‘baat’ bij depopulatie van bejaarden en gehandicapten. Denk hierbij aan de ouderen in bejaardenhuizen die ‘van Drees trekken’, medische verzekeraars veel geld kosten net als met de gehandicapten vergeleken met gezonde leeftijdsgroepen. Dit bespaart miljarden en verbetert de winst positie dus des te meer bonussen.

Fascisme is een keiharde business die over lijken gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.