Staatsgreep in NL Permanente noodtoestand?

Staatsgreep in NL Permanente noodtoestand?

https://lnkd.in/gtu2XRK

De staatsgreep van premier Mark Rutte

Terwijl in de aanloop naar de verkiezingen wordt gedebatteerd over de lockdownmaatregelen zoals de avondklok, zien de meesten het belangrijkste onderwerp over het hoofd. Het mediapanel in Blue Tiger Studio, met Tom Zwitser, Rypke Zeilmaker, Erik van Goor en Oscar Hendriks, bespreken dit door de media verzwegen verkiezingsthema.
Men wil de Grondwet wijzigen en dat voorstel is aangenomen. Normaal gesproken moet daarna de Kamer worden ontbonden en moeten er nieuwe verkiezingen komen. Maar die komen er toch al, op 17 maart aanstaande. Er zijn tien ingrijpende grondwetswijzigingen die na de verkiezingen worden doorgevoerd. Omdat het over ingrijpende veranderingen gaat, is het onbegrijpelijk dat het nauwelijks wordt genoemd door de media.

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Het is toch echt te hopen dat dit geen doorgang gaat vinden. Dit komt wel erg griezelig dichtbij!

comments user
admin

BuildBackBetter TheGreatReset was alleen maar een slogan geen agenda verklaarde de regering op kamer vragen van Thierry Baudet en Henk Krol. Met een Rutte voorop met en fascist slogan Samen Sterker Verder kun je verwachten dat de grondwet ingrijpend moet worden gewijzigd. Nederlanders hebben geen idee wat er nog gaat komen. Credit score, crypto (DNB werkt er al aan) en inleveren al je eigendommen voor peanuts uitkering, implant chip om te kunnen betalen met krediet in de globalisten winkel en verplichte vaccinatie met een depopulatie gif in de maak. ‘Tegen 2030 ben je platzak, geen bezittingen en je zal blij zijn’ is het mantra.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *