Arangeer je eigen overlijden door een afspraak te maken met de GGD voor de Corona vax

Arangeer je eigen overlijden door een afspraak te maken met de GGD voor de Corona vax

Het begint erop te lijken dat de Cornona vax ontworpen is met het oog om van de mensen boven de zeventig af te komen. Vandaag werd bekend dat een bekende gepensioneerde amerikaanse bokser van wereld formaat binnen 1 dag is overleden na geinjecteerd te zijn met het Frankenstein spuitje. Daarvoor was het zelfde het geval met een beroemde gepensioneerde basketbal speler in Amerika.

Dit was natuurlijk te verwachten. De mRNA vax is bedoeld om van de zogenaamde useless eaters af te komen. Overlijdens komen ook voor onder de jongere generaties (en dat is gelijk groot nieuws over ouderen wordt nauwelijks bericht) maar niet zoveel in verhouding tot ouderen boven de zeventig. In het natuurlijke proces van ouder worden en dat geldt zeker voor boven de zeventig neemt de effectiviteit en nauwkeurigheid van het immuun systeem in het lichaam af en niet veel is nodig om het op hol te laten slaan. Bij ontdekking van het lichaams vreemde synthetisch mRNA gecombineerd met PEG polyethyleen glycol (gemaakt van petroleum bekend van ernstige bijwerkingen) slaat blijkbaar bij hen het immuun systeem op tilt en valt het eigen lichaam aan tot de dood erop volgt, meer dan bij jongere generaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.