Astra-Zeneca gifspuit onder de bus

Astra-Zeneca gifspuit onder de bus

Nadat Merck zo verstandig was zich niet met synthetische mRNA of Vector gifmengsels te bemoeien ligt nu AstraZeneca onder de bus. Naast eerdere landen als Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk het gifspuitje hebben verbannen doen Italië, Duitsland en Nederland de gifspuit van de Oxford Uni ook in de ban. Bloedplaatjes bevatten T cellen die gemakkelijk met de mRNA en Andeno Vector geproduceerde spike proteins kunnen binden. Dit veroorzaakt de vernietiging van bloedplaatjes door het immuun systeen van geproduceerde mRNA spike proteins en bloedstollingen bij Andeno Vector geproduceerde spike proteins.

Dit wisten de gifmengers bij AstraZeneca, Pfizer en Moderna al lang want dier proeven hadden dit in het verleden al ruimschoots aangetoond. Waarom AstraZeneca nu wel onder de bus wordt gegooid en Pfizer Moderna mRNA niet (onder de leugen het ligt niet aan het spuitje), zal wel aan politieke (Brexit) en financiële belangen (Gates) liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.