Banken willen af van geld op bankrekeningen men wil schulden

Banken willen af van geld op bankrekeningen men wil schulden

Diverse banken in Nederland sluiten niet uit dat iedereen met wat geld op de bankrekening straks negatieve rente moeten gaan betalen over hun saldo. TheGreatReset is al begonnen. Uiteindelijk zal de negatieve rente (in normale jip en janneke taal – diefstal) zoveel gaan bedragen dat je niks meer overhoudt. Banken willen voortaan alleen maar schulden. Aan schulden kun je geld verdienen niet aan tegoeden. Waren spaarbank boekjes nog hot tot einde jaren zeventig en kreeg je je week loon in een zakje, in de jaren tachtig werd er een campagne gevoerd ‘open een gratis bankrekening’ met gratis pasje gratis betalen en opnemen en laat uw salaris op uw rekening storten want dit dient het gemak.

Wat men er niet bij vertelde is dat geld op een bankrekening technisch gezien geen geld is maar krediet bij een bedrijf. De globalisten willen het geld systeem omvormen naar een meer controleerbaar credit score systeem op basis van uw gedrag en ze willen verdienen (en controleren) op elke cent die u uitgeeft. Aan contant geld verdienen ze niets en contant is niet controleerbaar en daarom is er een grens overschrijdend geld limiet ingesteld tot euro 40.000,- daarboven wordt u gezien als een Osama Bin Laden, een terrorist ondanks dat contant geld echt door de Staat geïnitieerd (legal tender) legaal geld is. Dit proces is al jaren aan de gang.

Ook wil men van keurig betalende klanten af. Voorbeeld is de steeds meer bizar wordende eisen aan credit card gebruikers. De laatste eis is dat je je pasfoto moet uploaden middels een tablet naar de website van VISA omdat de Staat dit eist ivm terrorisme. In hotels vragen zich niet eens meer naar je paspoort. Hotels willen alleen je 06. Het is bizar terwijl Mastercard gratis creditcards in Afrika uitdeelt aan een iedere crimineel die wil emigreren naar Europa. Ook hier rolt weer de globalisten agenda uit.

Alles heeft als doel om onze vrije maatschappij om te vormen tot een marxist soort Stasi DDR met toekomstige Stasi apparaat bemand met bloeddorstige criminele afrikanen om de lokale europese inwoners te terroriseren. De globalisten willen geen muren aan de landsgrenzen maar wel een muur rondom hun SantTropez, Davos en hun eigen landgoed.

Wat kunnen we hier tegen doen? Het enige antwoord is non cooperatie. Dit heeft ook gewerkt onder Mandela in Zuid Afrika, Ghandi in India en Sukarno in Indonesië. Als wij stilzwijgen, mee werken dan komt TheGreatReset en zullen er 6,5 miljard mensen vermoord gaan worden middels vaccin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.