Oorzaak Covid coronavirus komt door klimaat – nu komt de aap uit de mouw!

Oorzaak Covid coronavirus komt door klimaat – nu komt de aap uit de mouw!

Na de Paus van Rome verklaarde het hoofd van de Amerikaanse RiVM dhr. Fauci dat pandemieën worden veroorzaakt door klimaat verandering. Ik zat er al op te wachten. Fauci is de nieuwe Gretha Thurberg. Dat zegt dus de man die Covid19 heeft gefinancierd door 7 miljoen aan het Wuhan P4 laboratorium te geven om het al bestaande virus uit Fort Ditrich Maryland ‘gain of function’ te geven.

Maatregelen als blijf thuis, lockdown, mondmasker, winkels dicht, niet meer reizen, grenzen gesloten, avondklok, apartheid en groene paspoorten zijn beter verklaarbaar als het om klimaat maatregelen gaan dan om een virus. Iedereen weet dat als je alleen maar thuis opgesloten zit gaat je CO2 voetafdruk impact omlaag. Dat virus is dus bullshit. Het Wuhan virus was een blindganger en nu gebruiken ze het mRNA spuitje om eerst de ouderen, dan de gehandicapten en later de hele bevolking te vermoorden, ziek te maken of invalide.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.