Vaclav Havel draait zich om in zijn graf. De zwarte Marxist laars is terug in Praag

Vaclav Havel draait zich om in zijn graf. De zwarte Marxist laars is terug in Praag

Praagse Lente weet u het nog? Vaclav Havel de man die Tjecho-Slowakije heeft vrijgemaakt vanonder het marxist juk van Stalin. Nu bevindt Tjechiƫ zich onder het marxist Brussels EU juk.

9 maanden geleden was ik in Praag en er was geen verplichting voor het dragen van een mondmasker in de buitenlucht en het virus was over het hoogtepunt heen. Alle winkels waren open en het hotel binnen zwembad en fitness ruimten vrij toegankelijk. Terwijl het virus al tien maanden verdwenen is is er een mondmasker plicht in de buitenlucht! Als je geen masker draagt buiten kun je aangevallen worden door de politie. Bizarre tijden. De sovjet tyrannie is terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.