Vis rot van de kop naar de staart

Vis rot van de kop naar de staart

Ons systeem is zo rot als een mispel. Ze zeggen dan ook de vis rot van de kop naar de staart betekenent dat de politieke leiding van dit land verrot is en de rest van de samenleving willen ze meesleuren in hun val. Het is rot van binnenuit.

Gisteren in het Vondelpark aangesproken door jongeren in een stand van de Volt Partij lijst 17. Deze jongeren weten niets van TheGreatReset, BuildBackBetter en eerlijk gezegd waren niet zo snugger. Zij geloven niet dat ons politieke systeem tot het bot verrot is en verkiezingen al van te voren zijn geregeld. Geselecteerd voor gekozen. Zij weten niet dat de gevestigde partijen nu al de baantjes en functies aan het verdelen zijn omdat ze vooraf al weten wie hoeveel zetels krijgen. De niet gevestigde partijen moeten maar zien of ze de kiesdrempel halen. Volgens een van hen stonden ze op 3 zetels. Ik geloof er geen barst van en heb dit ook gezegd. De enige kans voor het systeem van binnenuit omvormen is via de lokale politiek. Daar hebben nieuwe partijen meer kans.

De enige reden dat Thierry Baudet zo onder druk staat is dat hij alles weet van TheGreatReset en BuildBackBetter terwijl de anderen in de Tweede Kamer nog afvragen

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Inderdaad. Thierry is samen met Wybren van Haga bezig om uit te pluizen wat het demissionair kabinet allemaal aan het doen is. Er komen dan kamervragen waarop uiteraard geen antwoord wordt gegeven, maar aangezien alles opgenomen wordt kan vrijwel iedereen horen wat er gevraagd wordt. Het is alleen zo jammer dat er nog steeds zoveel mensen onder een steen wonen!

    comments user
    Admi

    Inderdaad, dit komt door het slechte onderwijs van de laatste dertig jaar bewust gedaan om hen als schapen naar de slachtbank te leiden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.