Volgens media als ANP NPO NOS NU.NL VK AD Telegraaf ea is boven onder en onder boven ook wel Woke genoemd

Volgens media als ANP NPO NOS NU.NL VK AD Telegraaf ea is boven onder en onder boven ook wel Woke genoemd

Staaltje boven is onder en onder is boven nieuws in NU.nl

Volgens NU.nl waren de demonstranten die vreedzaam op het gras van het Malieveld zaten gisteren te herkennen aan hun gele paraplu’s ‘relschoppers’. Het geweld kwam natuurlijk van de Haagse politie berucht sinds Maart 2020 vanwege hun losse handjes en gebruik van pep middelen. Volgens dezelfde NU.nl is BLM, die vernielingen aan andersmans eigendommen aanrichten, ‘vreedzame demonstranten’. Ze lijden daar bij NU.nl aan hersenmist waardoor ze dingen zien en schrijven die er niet zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.