1 jaar Corona hysteria. Rutte’s maatregelen gekopieerd van totalitair China. En nu is de economie dood

1 jaar Corona hysteria. Rutte’s maatregelen gekopieerd van totalitair China. En nu is de economie dood

Rutte’s maatregelen hebben ervoor gezorgd dat de hele economie is plat gelegt over een virus dat niet gevaarlijker is dan de griep. En nu de plannen gemaakt worden om een soort Apartheid Staat te creëren waarbij een groot deel van de bevolking niet meer mag meedoen met de economie denk ik dat de genadeslag voor nederlandse bedrijven een kwestie van enkele maanden is en niet meer later dit jaar.

Het is onbegrijpelijk dat de meesten bedrijven dit nog niet inzien dat ze geprogrammeerd worden voor uitsterven.

Dit uitsterven geldt ook voor de bevolking. Het mRNA spuitje is feitelijk een fabriekje die het virus in de gevaccineerde lichamen gaat namaken met alle risico’s voor mutaties. Hierdoor zal een deel van de gevaccineerden, synthetische zombies worden die een gevaarlijker virus gaan verspreiden en omdat Apartheid hun meer rechten zal geven kunnen ze derhalve die mutaties aan een ieder doorgeven. Oudere en vooral jongere gevaccineerden met zwakke imuun systemen zullen sterven als ratten. Was de Spaanse Griep erg. Dit wordt nog veel erger.

De ongevaccineerden zullen de schuld krijgen van de te verwachten ‘Vaccin Holocaust’ gecreerd door Pfizer en Moderna betaald door onze regering en Gates.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.