Demissionair Rutte Kabinet werkt aan een Apartheid politie staat

Demissionair Rutte Kabinet werkt aan een Apartheid politie staat

In mijn herinnering kan een demissionair kabinet alleen maar lopende zaken afhandelen. Blijkbaar eigenen de huidige partijen zich het recht toe om wetgeving te maken tijdens het demissionair zijn om van Nederland een Apartheid politiestaat te maken compleet met Stasi.

Ik kan mij dezelfd partijen herinneren die jaren geleden Mandela met veel egards hier verwelkoomde omdat hij het afschuwelijke Zuid-Afrikaans Apartheid systeem had verslagen en nu zijn diezelfde partijen wetten aan het maken dat Apartheid hier wil invoeren over een virus dat door de huisartsen sinds half Mei niet meer is gezien.

Zoals altijd gaat het niet waarom het gaat. Rutte en deze partijen zijn bezig TheGreatReset BuildBackBetter in te voeren in opdracht van globale multinational bedrijven die een monopolie op ons leven willen om ons tot slaven te maken. Daar hoort ook het stelen van je organen bij. Terug naar de feodale tijd met dit verschil dat ook hun depopulatie agenda wordt uitgevoerd. Bij dat laatste komt het Frankenstein spuitje van pas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.