Morgen verkiezings dag en zoals gebruikelijk krijgen de coalitie partijen de klappen

Morgen verkiezings dag en zoals gebruikelijk krijgen de coalitie partijen de klappen

Het Stockholm Syndroom zal er waarschijnlijk voor zorgen dat Rutte VVD de grootste blijft maar geldt dit ook voor CDA, D66 en ChristenUnie? De laatst zit al eeuwen op ongeveer dezelfde hoeveelheid zetels dus de klappen zullen waarschijnlijk vallen bij het CDA en minder bij D66. De laatste en de Christenunie hebben een trouwe achterban.

Ik vraag mij dan ook af zal Rutte zijn huidige coalitie kunnen voortzetten of snoepen de rechtse partijen veel zetels weg én gaan genoeg kiezers wel naar het stemburo? Meer dan de helft van de Nederlanders zijn makke schapen en vinden alles best wat Rutte doet. Dragen mondluiers zittend achter auto stuur, op de fiets, buiten tijdens een wandeling en kijken braaf de propaganda omroep met zo’n mondluier op en slapen er volgens mij ook nog mee. Mogelijk zijn de schapen bang om Covid te krijgen tijdens het bezoek aan het stemhokje. Covid zou wel eens aan het potlood kunnen zitten.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

🤣🤣🤣🤣

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.