Democratie is een farce

Democratie is een farce

Veel nederlanders geloven nog steeds dat wij een democratische staat zijn. Dit komt natuurlijk door de constante indoctrinatie en propaganda. In het echt ging de Duitse bezetting over in een Amerikaanse. Het Duitse leger werd verslagen door de Russen in het Oosten en de Amerikanen landden in 1944 pas in Europa om hun deel van de buit op te eisen.

Het moment dat Amerika zijn schulden niet meer kon betalen onder president Nixon in 1971 werd de goud standaard afgeschaft waardoor onze economiën over gingen op plunder kapitalisme om de amerikaanse uitgaven te financieren ten koste van onze economiën. We zitten nu in de laatste fase nadat de Amerikaanse Koloniale Macht werd bestormd op de 6de Januari 2021. Een waar Marie Antoinette moment.

Sinds 1971 is er geen groei in de economie meer geweest dan alleen het uitbreiden van geldpersen en schulden. De schulden zijn nu zover opgelopen dat er geen weg terug meer is dan alleen het ravijn. Europa heeft sindsdien niet alleen haar goud voorraad moeten overdragen aan Washington maar inmiddels ook publieke voorzieningen, bedrijven (er zijn nauwelijks nog bedrijven aan te wijzen in NL die niet in handen zijn van de amerikanen) en onze banken. Zelfs onze gezondheidszorg is in amerikaanse handen dankzij Hoogervorst.

Politici zijn vooraf geselecteerd voor verkiezing. Het feit dat Rutte er zo’n zootje van heeft gemaakt sinds zijn eerste aantreden van voortdurende bezuinigingen, geen investeringen, kosten opdrijvende maatregelen, verkleinen van de gezondheidszorg en nog veel meer (zijn voorgangers deden niet anders) is feitelijk het overdragen van onze kroon juwelen aan Washington. En alsof er het afgelopen jaar niets is gebeurt is zijn VVD toch weer de grootste partij. Het geeft maar weer eens aan dat onze verkiezingen niets voorstellen. Het is theater. Mark Rutte voerde de opdrachten van Washington’s agent in Europa, Angela Merkel uit en gaf de leiding van het land over aan amerikaanse agenten in het RiVM (een amerikaans vaccine bedrijf) en lui in het Erasmus Medical Center met kasten vol met amerikaanse patenten.

Oud EU voorzitter Juncker zei het ‘er is geen democratische stem die de koers van de EU kan veranderen’. Het is als de kapitein van de Titanic ‘de ijsberg kan niet ontweken worden’.

Dat dit alleen maar kan aflopen in een drama zagen we al eerder. Europa wordt leeg geplundert op alle mogelijke manieren om de amerikaanse hegemonie in de lucht te houden. We zijn nu zover gekomen dat het einde in zicht is. Wanneer zult u vragen? Het kan nog wel even duren want geld systemen worden gedragen door vertrouwen. Valt dit vertrouwen weg dan is het gedaan met de dollar, euro, pond enz. Als de globalisten hun plunder kunnen voortzetten middels een digitale munt en terugkeer naar slavernij van totale controle kan dit nog heel lang doorgaan maar op een gegeven moment is het over. Je kunt niet oneindig lang andersmans geld uitgeven zonder consequenties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.