Hoe TheGreatReset aan zijn eind kwam

Hoe TheGreatReset aan zijn eind kwam

Als al eerder beschreven, TheGreatReset / BuildBackBetter is dood. In Januari sprak Vladimir Putin al een doodsrede erover uit en nu dat Texas Florida heeft gevolgd in het afschaffen van de Covid19 Klimaat scam en het moordenaars vax programma zijn ander staten Texas inmiddels gevolgd. Bekend gezegde in Amerika is ‘if Texas goes everybody goes’. WEF agent Biden heeft het nakijken.

Alleen in Europa volgen ze nog getrouw het boosaardige TheGreatReset BuildBackBetter Agenda van de WEF globalisten maar ook in Brussel zijn de scheuren zichtbaar. Verbazingwekkend is dat Emmanuel Macron als eerste het licht heeft gezien. Hij zoekt zijn heil niet meer in Washington maar in Moskou en Peking. Macron heeft zijn veto uitgesproken tegen het vax paspoort. Het zal nog wel even duren voordat de rest van de EU en de burocraten het door hebben dat de dikke dame al gezongen heeft . Vergeleken met Engeland en Israel waar men al veel verder is met de uitrol van BuildBackBetter kan ik mij niet anders voorstellen dan dat de europese burocratie niet in zijn geheel wil meewerken aan deze agenda.

Weer het zoveelste voorbeeld dat ICT en Overheid niet samen gaan. Een beginnend schandaal in Almere waar de gemeente de communicatie emails bewaren had uitbesteed aan een derde partij maar toen de Gemeente vergeten was de licentie te verlengen zijn die emails gewist geworden. Ik geef het maar weer even aan. ICT en de Overheid gaan niet samen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *