Het ‘virus’ als aanleiding met voorkennis van gevestigde partijen

Het ‘virus’ als aanleiding met voorkennis van gevestigde partijen

De Plandemie die uitgeroepen werd 1 jaar geleden was een jarenlang voorbereid plan van de WEF World Economic Forum globalisten om ons democratisch systeem om te vormen naar een Orwelliaans feodaal systeem met de medewerking van de gevestigde partijen waarbij alle eigendommen van de bevolking geconfisceerd gaan worden en depopulatie ook onderdeel van is middels vaccin. Voorzitter Klaus Schwab schreef het plan einde jaren zestig en John Lennon zong erover in Imagine.

De gevestigde partijen waren al jaren daarvoor ingelicht en mensen gerecruteerd. Vele politici als Rutte en Kaag maar ook anderen zijn in voorgaande jaren in Davos geweest waar de WEF elk jaar samenkomt waar ook Bilderberg, CFR, Commision300 en NATO deel van uitmaakt. Beatrix en Elisabeth van Engeland zijn beide prominente leden.

Dit plan is al eerder geprobeerd om het ten uitvoer te brengen. Het is een Marxist communist plan, socialisme voor de globalisten en fascist feodaal kapitalisme voor de bevolking. Marxisme communisme is al 44x geprobeerd in de afgelopen honderd jaar en allemaal mislukt. Dus waarom denk de WEF dat het dit keer wel een succes wordt en opmerkelijk genoeg zijn politici zo dom (de belofte dat er een mooi baantje voor ze in het verschiet ligt) die hier aan hun medewerking hebben toegezegd en eigen bevolking verraden, zich er niet van bewust dat elke revolutie eerst zijn eigen ‘kinderen’ op eet? In de geschiedenis en zelfs in de Bijbel zijn er vele voorbeelden van aan te wijzen.

Het is een club van globalisten, eugenisten, plunderaars, terroristen en duivel vereerders kinderlokkers kortom Babylonische bezetters. De sumeriers, chinese dynastien, egyptenaren, azteken, indiers, indianen ea oude bevolkings groepen beschreven deze lui al als duivels. Ze zijn er altijd al geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.