Mark Ruttler sluit niet uit dat een langere lockdown eraan komt met nog meer maatregelen

Mark Ruttler sluit niet uit dat een langere lockdown eraan komt met nog meer maatregelen

Rutte gaat de restricties niet opheffen heeft hij verklaard. Avondklok, lockdown, mondmasker gaan gewoon door. Ik denk dat het mondmasker buiten dragen de volgende maatregel gaat worden net als in Duitsland, Frankrijk, Spanje al langer verplicht is. De reden is dat de globalisten dit eisen als antwoord op een nog te fabriceren fake derde golf. Mogelijk al volgende maand.

Nog nooit heeft een coronavirus een tweede en derde golf verroorzaakt dus ze liegen dat het gedrukt staat. Zelfs artsen beginnen zich nu te verzetten tegen zoveel staats kwakzalverij. De huidige maatregelen hebben niets van doen met de medische wetenschap.

De tweede golf in oktober, november en december 2020 was uitsluitend gecreerd door de PCR test te verkrachten en de versterking extreem op te voeren zodat je positief werd verklaard van een virus dat de huisartsen sinds half mei niet meer gezien hebben en je feitelijk positief was van je eigen dna. Het is bizar. Geen klachten, niet ziek en toch positief en besmettelijk. Kwalzalverij, snake oil.

Ons voorbeeld voor de naaste toekomst, Israel is al verder met de Agenda van de globalisten. Opsluiten van mensen die het depopulatie spuitje niet willen nemen, geforceerde injecties en als je blijft weigeren dan wordt je geexecuteerd. In Canada zijn er al guillotines besteld. Drie keer raden waar die voor gebruikt gaan worden.

Het Pfizer/Moderna/J&J, AstraZeneca hebben niets van doen met de medische wetenschap of medicijnen. Het is een depopulatie spuit om de wereldbevolking van 7 miljard terug te brengen naar 500 miljoen. Daarom wil Bill Gates 7 miljard mensen in-enten muv de globalisten zelf natuurlijk.

Google ‘Georgia Stones’ of bezoek militaire voorspellingen website Deagel.com en zoek naar ‘list of countries’. Voorspellingen voor 2025. In Nederland zal 1 miljoen minder mensen leven tegen 2025.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.