Simpel antwoord indien vaccinatie wordt opgedrongen

Simpel antwoord indien vaccinatie wordt opgedrongen

Eenvoudig en overtuigend antwoord indien werkgevers, overheid of medisch personeel probeert het ‘vaccin’ op te dringen.

  1. Ik beroep mij op de Neurenberg Code. Amerikaanse regering executeerde Nazi dokters voor medische expirimenten op de bevolking. Dit is een medisch expiriment. De EMA toestemming dekt niet het injecteren van de gehele bevolking. Uitsluitend noodgevallen.

2. De Neurenberg Code verplicht het testen van nieuwe ‘vaccins’ eerst op dieren. Wat nu gebeurt is testen van expirimentele ‘vaccins’ op gezonde mensen en straks ook op kinderen. Dit is een overtreding van de Neurenberg Code. Zie 1)

mRNA is een idee, het is niet gebaseeerd op wetenschap. Pfizer/Modena mRNA strand is een codering voor in alle lichaamscellen van geinjecteerde mensen en verandert het lichaam in een virus maker met alle mutaties mogelijk en nieuwe virussen zullen ontstaan en verspreid worden met alle gevaren van dien en de ontvanger is na injectie direct positief van Covid19 en kanker en het veroorzaakt Alzenheimer, Myelitis, MultipleScerosis, blindheid, bells-palsy verlammingen, neurologische aandoeningen, hartaanval, orgaan falen en herseninfarcten. Er is ook bewijs dat het kanker veroorzaakt en het immuun systeem uitschakeld. Ook de voortplantings organen worden uitgezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.