Was er fraude in de verkiezingen van 2017 en 2021?

Was er fraude in de verkiezingen van 2017 en 2021?

In de verkiezingen van 2002 tijdens de Fortuyn hype was de opkomst 79,1% en dat was al erg hoog voor die tijd. Nu met Covid19 waarbij de schapen angst hebben de deur uit te gaan en de blijf thuis mantra zou de opkomst ineens veel hoger zijn? Er is nauwelijks campagne gevoerd muv Baudet die wel het land in ging. De puinhopen van Rutte 3. De opkomst zou nu 82,6% zijn. In 2017 was deze 81% Zelfs als de laatste opkomst deze keer naar beneden wordt bijgesteld blijft deze bijzonder hoog.

De laatste keer dat er zo’n hoge opkomst was in 1986 maar toen speelde er ook wel wat. Merkwaardig is dat als D66 deel neemt aan een coalitie ze altijd bij de eerstvolgende verkiezingen zetels verliezen. Nu dus niet. Zou de laatste twee verkiezingen zijn gemanipuleerd? Wordt onze dictator Mark Rutler in het zadel gehouden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.