Pfizer, AstraZeneca en J&J mogen dan als vaccin fabrikanten immuniteit hebben Moderna is geen vaccin maker en mRNA is geen vaccin

Pfizer, AstraZeneca en J&J mogen dan als vaccin fabrikanten immuniteit hebben Moderna is geen vaccin maker en mRNA is geen vaccin

Het vaccin is een juridisch beschermd product omschrijving die aan bepaalde eisen dient te voldoen. Het moet dus immuun therapie training zijn en bestaand uit een dood stukje dna van een virus of bacterie waarmee de patient immuun systeem getraind moet worden om het lichaam in de toekomst te beschermen. Dit staat dus zo omschreven in de wet. Moderna heeft nog nooit vaccins gemaakt en heeft deze juridische bescherming niet.

Het genetisch veranderend product dat deze pharmaceuten en Moderna aanbieden (en Pfizer, AstraZeneca en J&J zijn notoir voor een spoor van destructie in invaliditeit, dood en beschadiging van mensen met hun kwakzalverij) is geen vaccin in de stricte omschrijving in de wet. Hierdoor zijn ze dus gewoon aansprakelijk. Om overduidelijke redenen noemen ze het een ‘vaccin’ wat het niet is.

Vroeger of later zullen er dus rechtszaken gevoerd gaan worden tegen deze bedrijven en gezien het feit dat ze de hele wereld willen injecteren met hun gif kunnen de schadeclaims hoog oplopen hoger dan in de eerste helft van de jaren tachtig toen de claims toegewezen hun voort bestaan bedreigde en zij bescherming zochten bij politici en dreigden dat er geen vaccins meer gemaakt zouden kunnen worden als die schade claims niet gestopt werden. En dat gebeurde dus. Geen schadeclaims meer. Maar die bescherming gaat niet verder dan vaccins en de genetische manipulatie spuitjes vallen er niet onder. Het laatste woord is hierover nog niet gesproken. Eerst zal juridisch bewezen moeten worden dat mRNA geen vaccin is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.