Putin zei nee tegen TheGreatReset BuildBackBetter

Putin zei nee tegen TheGreatReset BuildBackBetter

In januari, in een online speech tijdens de Davos meeting met Klaus Schwab zei de Russische president Vladimir Putin NJET tegen TheGreatReset/BuildBackBetter. Dit maakte de russische president vijand nummer 1 van de WEF. Daarom is het interessant wat Joe Biden zei tegen George Stephanopoulis in het interview dat hij had afgelopen week.

Vraag van Stephanopoulis aan Biden: u heeft gezegd tegen Putin dat hij geen ziel heeft?

Antwoord van Biden: ik heb dat tegen hem gezegd ja. Hij heeft geen ziel (hij is een killer)!

Stephanopoulis: moet Putin een prijs betalen?

Antwoord van Biden: hij zal binnenkort de prijs betalen!

Velen in Amerika en daarbuiten spraken schande over dit antwoord om reden dat nog nooit eerder de bewoner van het Witte Huis zo sprak over een buitenlands staatshoofd. Je kunt nu wel zeggen dat de State Department hun deuren kunnen sluiten. Amerikaanse diplomatie is dood. Dit geeft wel aan dat het erop of eronder is voor de amerikaanse wereld hegonomie.

Putin is nu gewaarschuwd. Zijn verzet tegen TheGreatReset BuildBackBetter globalisten gekken heeft hem op nummer 1 gezet en de huurmoordenaars in dienst van het AngloAmerican Empire zijn nu opgedragen hem te vermoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.