Rutte mag doorgaan dankzij de vuilspuitende NPO ea media de echte winnaar is Baudet

Rutte mag doorgaan dankzij de vuilspuitende NPO ea media de echte winnaar is Baudet

Niemand kan de invloed van de traditionele media bij verkiezingen ontkennen. Bij elke verkiezing maken of kraken zij de kandidaten. Ik vind het knap dat Thierry Baudet heeft getoond een echt leider te zijn. Hij doorstond de ware tsunami van de media bloedhonden in dienst van VVD CDA D66 PvdA. Baudet toonde daadkracht en zocht de mensen ter plaatse op. De gevestigde partijen hebben zich inmiddels totaal vervreemd van de kiezer. Het zijn in wezen ‘Marie Antoinette’ partijen geworden. Zij spreken over hun kiezers als Let them eat cake of Les Miserables (deplorables) Het proces en de geur van politieke verrotting is te ruiken.

Baudet wist de media negatieve aanvallen om te zetten in forse zetel winst. Chapeau. Rutte mag zijn coalitie voortzetten en Sigrid Kaag danste op tafel voor zes extra zetels. Was het de spreekwoordelijke dans op de vulkaan? De glans is eraf van Mark Rutte. Dankzij de media en misschien wat nep stembiljetten hier en daar zit hij in een wankel zadel. Ik denk dat Rutte IV niet lang zal zitten. Rutte is niets anders dan een Merkel. Een keizer zonder kleren. Een Drees? Mag hij dromen.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Tja een Drees is hij zeker niet! Bovendien toen Kaag stond te dansen en te knuffelen deed de één of andere onverlaat per ongeluk de deur open waardoor je kon zien dat het nog daglicht was. Hoezo stemfraude??? Ik neem ook mijn petje af voor Thierry Baudet. Hij heeft glansrijk alle aanvallen weerstaan en zich gevoegd onder de mensen. Dat kost hem boetes maar dat interesseert hem totaal niet. Eigenlijk wilde Thierry Baudet helemaal niet in de politiek. Hij vond het teveel kamertjespolitiek! Hij zag het helemaal niet zitten maar is toch een eigen partij gestart omdat hij de situatie doorhad! Zich dan zo gedragen vind ik kranig! Chapeau Thierry Baudet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.