Tekort aan bloedplaatjes na mRNA injectie, typisch auto immuun reactie met zekere dodelijke afloop

Tekort aan bloedplaatjes na mRNA injectie, typisch auto immuun reactie met zekere dodelijke afloop

AD meldt vrouw van 32 belandde in het ziekenhuis met een tekort aan bloedplaatjes na eerder geinjecteerd te zijn met het depopulatie spuitje. Weer een voorbeeld van de gevaren van je opgeven als proef konijn. RiVM meldde vandaag dat het aantal ‘besmettingen’ weer fors oploopt. De nu al derde golf genoemd komt voor rekening van de mRNA injecties. Deze vrouw zal beslist Covid positief dankzij dit spuitje.

Tekort aan bloed plaatjes komt doordat haar immuun systeem door de mRNA codering haar eigen bloed als indringer ziet. Dit loopt helaas fout af voor haar want in het buitenland wordt dit dodelijk fenomeen al heel vaak genoemd en uiteindelijk helpt zelfs bloed transfusie niet. Het tekort aan bloedplaatjes is geen zeldzaam fenomeen. De hoernalisten liegen dat het gedrukt staat. In het geval van deze vrouw zouden steroiden mogelijk haar leven nog kunnen redden maar berichten vanuit het buitenland zijn somber hierover. De slachtoffers bezweken allemaal binnen enkele weken na de injectie aan een interne bloeding als hersenbloeding of hartfalen waarbij het slachtoffer intern dood bloed. Weer een voorbeeld van de gevaren van deze gifmengsels. Neem onder geen enkele omstandigheid dit Frankenstein spuitje. Geen enkele omstandigheid!

https://www.ad.nl/binnenland/nederlandse-vrouw-32-in-ziekenhuis-na-vaccinatie-zeldzame-bijwerking-nog-onder-de-loep~a6d5642e/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *