Vuilspuitende aanval op Rob Elens ea artsen die HCQ Ivermectine voorschrijven dit behoord tot hun discretie volgens de wet

Vuilspuitende aanval op Rob Elens ea artsen die HCQ Ivermectine voorschrijven dit behoord tot hun discretie volgens de wet

Volgens de hoernalisten bij het AD die maar niet willen berichten over de vijf ziekenhuizen in nederland die na onderzoek wel tot de conclusie kwamen dat HCQ helpt in de vroege behandeling tegen corona covid19. Nee dan liever een fake onderzoek van een big Pharma ziekenhuis in handen van internationale financiers. Bah, in werkelijkheid hebben artsen als Rob Elens wel een echt medicijn gevonden in de strijd tegen covid en geloven zij niet in de kerk van Pfizer, Moderna en AstraZeneca en hun kwakzalverij van veilig en effectief. Vraag dat die 32 jarige mevrouw die nu met bloedziekte gekregen na het mRNA spuitje op de IC ligt. Effectief in moord ja.

Huisarten in Nederland hebben de discretionaire bevoegdheid om in samenspraak met apothekers hydroxychloroquine en ivermectine voor te schrijven. Zij hoeven hiervoor geen toestemming te vragen aan wie dan ook. Dit zelfde bericht had ook in Maart 2020 geschreven kunnen zijn. Allemaal leugens. Fake news.

https://www.ad.nl/gezond/inspectie-start-onderzoek-naar-huisartsen-die-nog-steeds-coronamedicijnen-voorschrijven~a364670d/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *