Wat een vuist vol met WEF dollars kan doen in Afrika

Wat een vuist vol met WEF dollars kan doen in Afrika

Tanzania’s (controversieel?? vroeger noemden wij het excentriek of criticaster van het westen) president John Magufuli is overleden, kerngezond op 61 jarige leeftijd. Toeval bestaat niet en zeker niet in Afrika. Na twee weken verdwenen te zijn geweest werd bekend gemaakt dat Magufuli is overleden aan een hart aandoening. Laat mij raden, die hartaandoening was een schotwond. Enfin, inmiddels is er een globalist muppet geïnstalleerd compleet met mondkapje, WHO is terug en Tanzanianen gaan mogelijk binnenkort aan de depopulatie spuit.

Magufuli was een Covid ontkenner. Hij schopte Tedros WHO het land uit onder het mom Covid genees je met gebeden. Hij was ook wat de globalisten noemen een conspiricy denker. Hij zag in Covid niets anders dan een globalisten truc om afrika leeg te stelen. Hoe zou dat nou komen vraag ik mij af. Een bekend gezegde is Afrika is niet arm (meeste grondstoffen van de wereld), wij in het Westen houden het arm.

Sinds Maart 2020 zijn al 5 Afrikaanse presidenten plotseling overleden die zich kritisch opstelden en Covid maatregelen en de depopulatie spuit afwezen en zijn Covid ontkenners in wetenschap en op medisch gebied ook plotseling overleden. Als je de globalisten tegenwerkt wordt je niet oud in Afrika.

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/controversiële-president-van-tanzania-john-magufuli-61-overleden/ar-BB1eHlLe?bep_ref=1&bep_csid=22406

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.