Gaan Museumplein demonstraties de Volksrepubliek Amsterdam naar de financiële afgrond leiden?

Gaan Museumplein demonstraties de Volksrepubliek Amsterdam naar de financiële afgrond leiden?

Museumplein vandaag 21 Maart. Nu geen amsterdamse politie meer maar voornamelijk politie mensen uit Groningen. Lijkt erop dat de amsterdamse politie aan het maximum van hun overuren zijn gekomen door de voortdurende demonstraties elke zondag weer op het Museumplein? Ik weet het niet maar merkwaardig is het wel dat politie personeel helemaal uit Groningen moet worden ingeroepen om vreedzaame demonstranten weg te jagen van het Museumplein. Overigens geldt de anderhalve meter alleen op het Museumplein en niet bij het Concertgebouw. Dit is de logica van burgemeester Halsema.

We weten natuurlijk dat die anderhalve meter uitsluitend van doen heeft om demo’s en protesten te voorkomen of op te breken. Het idee dat een virus zich aan anderhalve meter houdt is pure kwakzalverij en alleen te vinden in de hersens van de gekkkies werkend voor de globalisten in het RiVM.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.