Laatst weer een grote brand in een meubelzaak. Ook supermarkt in de hens.

Laatst weer een grote brand in een meubelzaak. Ook supermarkt in de hens.

Ondernemers in het nauw kunnen maar weinig doen om hun hoofd boven water te houden. De lockdown houdt hun zaken gesloten of beperkt hun omzet. Na één jaar van sluitingen blijft er vaak geen alternatief meer open. Kapper en manicure zaken mochten weer open maar deze opening ging de meubelhandel en andere winkels voorbij. Zelfs de HEMA meldde dat met het toegestane regime van 2 personen per afdeling geen voldoende omzet te realiseren is. Dan is vaak maar één oplossing mogelijk. In de brand is uit de brand.

We zullen dus meer zaken die niet open mogen of beperkt open ‘spontaan’ in de brand vliegen. Ondernemers aan het einde van hun latijn zoeken een uitweg uit deze door de Staat opgelegde misère.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.