Nabeschouwing Museumplein 20 maart.

Nabeschouwing Museumplein 20 maart.

Korte nabeschouwing van de demo gisteren op het Museumplein. Het was een onaangekondigde demo. Halsema had wel aangegeven dat het niet was toegestaan op het Museumplein maar dat het wel kon bij de Arena in ZuidOost.

Dit is toch vreemd. Het ging volgens Halsema toch om die anderhalve meter? Dat is steeds de reden die zij opvoert om demo’s te verbieden. Geldt die anderhalve meter dan niet bij de Arena? Indien dat zo is waarom wordt er dan geen publiek toegelaten bij voetbal wedstrijden in de Arena? Hetzelfde voor het terrein bij de oude gasfabriek in West. Daar mag wel gedemonstreerd maar geen festivals gehouden.

Het gaat dus niet om de anderhalve meter of een virus.

Halsema voert de Agenda van de WEF globalisten uit. Kom daar dan eerlijk voor uit. Het land uitleveren aan buitenlanders werd vroeger landverraad genoemd. TheGreatReset is niets anders dan onze steden veranderen in Warschau getto’s van armoede en chaos, ontruiming van het platteland. Het is niets anders dan depopulatie en plunder door globalisten met sprinkhanen mentaliteit. Terug naar de tijd van voor de Middeleeuwen van leenheer (plunderaar) en horigen.Ik betwijfel of zij weet (en anderen als Rutte) dat bovenstaande de WEF Agenda in werkelijkheid is.

Hef alle bizarre Covid maatregelen op in de stad en de demonstraties verdwijnen dan vanzelf. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.