Bericht uit strafkamp Portugal.

Bericht uit strafkamp Portugal.

Nederlander van Portugese komaf is gepensioneerd en woont weer in zijn land Portugal om precies te zijn de Algarve.

Hij meldt dat ze leven in een waar covid hellhole, een strafkamp. Ik vroeg of hij zojuist de gulag onder Stalin beschreef of een strafkamp onder fascist Salazar? Als nederland eens wist wat de mensen in ZuidEuropa en Israel nu doormaken schrikken ze zich kapot. En D66 fascist Sigrid Kaag nu net weer gekozen door de WEF wil dit hier ook. Hieronder zijn relaas.

‘we hebben nog steeds lockdown. Naast de supermarkten, apotheken en benzinestations zijn de kappers vorige week weer op tijdslot gegaan. 1 klant per keer is toegestaan. Alle winkels zijn verder nog dicht. Er is nog steeds een avondklok door de week en in het weekend vanaf 13 uur. Je mag in het weekeinde ook niet buiten je het eigen (wijk) gebied komen. Rijden naar de dichstbijzijnde stad is niet toegestaan. Controleposten op de wegen. Stranden zijn afgezet en off limits. Het vaccineren gaat nog steeds door (ondanks het overlijden eraan). Ben wel geregistreerd maar geen resident. Die worden als laatste gevaccineerd. De vliegvelden hebben mondjesmaat vluchten. De grenzen met Spanje zijn gesloten. Als je in het grensgebied naar Spanje moet voor je werk heb je een speciaal pasje nodig anders kom je de grens niet over’

Dit heeft niets meer met een virus van doen. Er wordt een keihard TheGreatReset fascist militair beleid gevoerd i.c.m. een depopulatie programma middels een injectie. Dit is gewoon een kopie van DDR, NoordKorea onder Kim Jung Un of Cambodja onder Pol Pot. Maak je borst maar nat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.