Het Pfizer en Moderna depopulatiespuitje is op de computer gemaakt bij gebrek aan het Coronavirus Covid19

Het Pfizer en Moderna depopulatiespuitje is op de computer gemaakt bij gebrek aan het Coronavirus Covid19

Het levensgevaarlijke coronavirus oftewel Covid19 is nooit geisoleerd geworden. Men heeft de wetenschap het venster uitgesmeten. Regel 1 welk elke dokter, viroloog, immunoloog, tropenarts of medich wetenschapper leert is Koch postulaten. Het virus moet eerst geisoleerd worden uit de zieke patient en niet uit een patient die niet ziek is. VanDissel, Gommers, Koopmans kennen de Koch postulaten regels donders goed. Huisarts Rob Elens meldde al in Mei 2020 dat het Coronavirus Covid19 nooit geisoleerd is. Zonde deze isolatie is het maken van een vaccin onmogelijk.

De OMT leden zijn bij wet verplicht hun commerciele belangen te openbaren. Tot op heden zijn die (bij mijn weten) niet openbaar gemaakt. Het RiVM kon het bestaan van het coronavirus niet aantonen. Ook de amerikaanse tegenhanger van het RiVM de CDC kon het Covid virus tot op deze dag niet aantonen. De Duitse adviseur van Merkel, Herr Droste (een soort Gommers), heeft daarom iets op de computer in elkaar geflanst om de PCR test te valideren en dit is wereldwijd gebruikt. Ook het PCR validatie rapport had het RiVM niet. Het is dus gewicht wegen zonder tegengewicht (of juist imaginair tegengewicht).

Since no quantified virus isolates – ze kunnen het virus niet vinden/isoleren daarom heeft men op de computer een synthetisch mRNA enkel streng dna gemaakt met een opdracht om je lichaam tot je dood toe spike eiwitten te laten maken. Bij gebrek aan een doel gaan deze eiwitten als kanker gezwellen zich in organen, hersenen manifesteren tot het immuun systeem het opgeeft en met de dood als gevolg. Sterker mRNA geinjecteerde personen zijn wandelende virus fabrieken en dienen gemeden te worden als de Pest (letterlijk).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.