In januari 2018 lagen de IC’s vol

In januari 2018 lagen de IC’s vol

Was er toen ook lockdown, mondmaskers, anderhalve meter, nieuwe normaal? Nee, dus waarom nu wel? Het is de Klimaat agenda. Vattenfall straat reclame ‘binnen tien jaar fossiel brandstof vrij’ Daar is ie weer jaar 2030 BuilfBackBetter

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Tja toen waren het de kinderen en nu zijn het de ouderen (senioren) die het veld moeten ruimen dankzij deze injecties! Ook nu weer komen de IC’s vol te liggen van Covid-19 patiënten omdat ze geïnjecteerd zijn met een speciaal gen om het immuum systeem van de mensen kapot te maken. Toen was de agenda nog niet ver genoeg. Nu wel!

    comments user
    admin

    Tis gewoon moord met voorbedachte rade. Goebbels zei ooit als de grote leugen maar lang genoeg herhaald wordt gaan de mensen het vanzelf geloven. Wat hebben we het afgelopen jaar elke dag elk uur gehoord?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *