GEEN VERBANNING NAAR PAMPUS MEER MOGELIJK:

GEEN VERBANNING NAAR PAMPUS MEER MOGELIJK:

De Europese Rechtbank heeft zich uitgesproken over het verbod op verplichte vaccinatie.

Elke vaccinatieverplichting is nu standaard onwettig. 27-01-2021 in zijn resolutie 2361/2021 onder meer dat niemand onder druk tegen zijn wil kan worden ingeënt.

De 47 lidstaten wordt verzocht vóór vaccinatie te melden dat vaccinatie niet verplicht is en dat niet-gevaccineerde mensen niet mogen worden gediscrimineerd.
Discriminatie is ook uitdrukkelijk verboden in geval van bestaande gezondheidsrisico’s of als een persoon niet wenst te worden ingeënt.

Vaccinfabrikanten zijn verplicht om alle vaccinveiligheidsinformatie te publiceren.

Met deze resolutie heeft de grootste mensenrechtenorganisatie in Europa nu normen en verplichtingen vastgesteld, evenals richtlijnen opgesteld onder internationaal recht, die door alle 47 lidstaten moet worden toegepast, inclusief de EU als organisatie.

Discriminatie, bijvoorbeeld op de werkplek of reisverboden voor niet-gevaccineerde mensen, is daarom wettelijk uitgesloten.

https://lnkd.in/d7Bxbex

1 REACTIE

comments user
admin

Dit stuk zit vol met tegenstellingen en veronderstellingen. politici kunnen er alle kanten mee op. Aan de ene kant is het spuitje niet verplicht maar men adviseert wel misinformatie (wat is dat precies?) en vaccin terughoudendheid aan te pakken. Voorkomen van insider trading (dat heeft al plaatsgevonden kijk maar naar pharma aandelen die zijn letterlijk gelanceerd) en Pharma moet duidelijkheid geven over ‘effectief en veilig’ leugen. In Pharma’s eigen documenten geloven ze dat hun ‘vaccins’ werken. Geloven doe je in de kerk. Wetenschap draait niet om geloven maar om feiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.