Merkel is de onechte dochter van Hitler (roep ik al jaren)

Merkel is de onechte dochter van Hitler (roep ik al jaren)

Berlijn: Duitse bondskanselier Angela Merkel trekt haar draconische Pasen Plan in. Eerder verordonneerde zij een totale lockdown rondom Pasen waarbij alle winkels dicht moesten, zelfs de supermarkten en ook Duitsers zichzelf moesten opsluiten. Dit fascistische plan werd door oppositie maar ook haar eigen coalitie partijen afgeschoten als onbestaanbaar.

Het probleem met Merkel is als met alle globalisten. Het zijn blaffende honden die niet bijten. Ze proberen fascistische plannetjes door te drukken maar zodra er stevige oppositie tegen ontstaat kruipen ze terug in hun hok.

Zo ook Merkel. Merkel net als Rutte lossen geen problemen op. Zij schoppen de problemen ver voor zich uit in de hoop dat een ander het of het zichzelf oplost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.