Nichts neues am Ostfront – Die LügenPresse

Nichts neues am Ostfront – Die LügenPresse

Premier Victor Orban van Hongarije is door de Duitse lugenpresse in de ban gedaan. Alleen negatieve berichtgeving. Zo gaat men in de Europese Soviet Unie met elkaar om. De ongekozen brusselse burocraten hebben er hier een zooitje van gemaakt maar omdat Orban tegen migratie is van ongeschoolde, ongeletterde, moordenaars en dieven die nog steeds elke dag door de EU gesubsidieerde NGO’s waarvan de grootste uit Duitsland uit Libië worden opgehaald en gedumpt in Italië en Schengen nog steeds geldig is. Wij moeten ons laten testen maar de afrikaanse neanderthalers worden binnengehaald zonder restricties compleet met reeds onbehandelbare ziekten in hun lichamen. Orban wordt verguisd, gebrandmerkt en zwart gemaakt door de westerse linkse pers. Stel je voor dat de Hongaarse pers zouden schrijven dat Merkel een fascist en moordenaar is. De verontwaardiging in Duitsland zou groot zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.