Er is geen bewijs dat virussen echt bestaan Virussen zijn pathogen en dood

Er is geen bewijs dat virussen echt bestaan Virussen zijn pathogen en dood

Wij zouden bang moeten zijn voor een dood virus genaamd Covid19 dat nooit is aangetoond te bestaan en de medische authoriteiten zijn ook niet van plan om er onderzoek naar te doen. Vaccins zijn per definitie een depopulatie instrument. Het is de enige methode om gif in uw aderen te spuiten waar voedsel, water, lucht veel minder effectief zijn. In de 19e eeuw toen de injectiespuit werd uitgevonden hadden de medici die dit instrument hanteerden dan ook een slechte naam van kwakzalvers te zijn.

Er is nooit aangetoond dat vaccins gegeven aan kinderen en volwassenen ook echt werkten. Een Italiaanse onderzoeker heeft er een paar kinder vaccins van big Pharma tegen het licht gehouden en concludeerden dat er voornamelijk dna resten van abortussen, aluminium nanoparticles, kwik, cadmium, arsenicum zelfs formaldehyde (verboden in producten) in de vaccins zaten.

Het bekendste vaccin is DTP. Difterie, Tetanus en Polio. Ook hier geldt weer dat er nooit is aangetoond dat dit vaccin bescherming biedt tegen deze dode pathogenen. Laat staan of die bestaan. Vaak ging het om erfelijke ziekten of ziekten ontstaan vanuit slechte voedings gewoonten die werden verklaard door de schuld te geven aan Polio, Tetanus of Difterie.

Een van de ‘ontdekkers’ van virussen was Louis Pasteur. Op zijn sterfbed verklaarde hij dat in tegenstelling tot zijn eigen beweringen gedurende zijn werkzame leven, hij moest toegeven nooit een virus gezien te hebben onder de microscoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.