Europa oftwel hoe de EU de ondergang werd

Europa oftwel hoe de EU de ondergang werd

Sinds Nederland lid werd van de Europese Unie is onze economie nooit meer gegroeid. Daarvoor hadden we groeicijfers van 6 en 7% De brusselse burocraten werken verlammend op de europese economiën met hun plannetjes en wetten die alleen de Wallstreet incrowd de bankiers en gokkers plezieren. Het heeft niets van doen met de echte economie. Behoedzaam bankieren is over gegeven aan een extern commercieel bedrijf genaamd de ECB (er is niets Europees aan) door incompetentie en alleen oog voor de zelfverrijking van hun club leden en denken dat de enige weg uit de zelf gecreëerde schulden positie veroorzaakt in de afgelopen decennia door aan zuid europa ongedekte cheques uit te schrijven is het draaien van de geldpers en printen van bankbiljetten alsof het confetti is. De banken zijn failliet sinds 2008. Alleen al Deutsche Bank heeft een gat op haar balans van naar geschat meerdere triljoenen. De ECB enige functie sinds 2008 is het in de lucht houden van de zombie banken. Er werd toen al gewaarschuwd dat ‘too big too fail’ een gevaarlijke strategie is net als uitstellen van maatregelen die het probleem zouden kunnen oplossen. In het verleden gingen slechte banken gewoon failliet.

De politici hebben nu het schip van staat eindelijk tegen de ijsberg aan gevaren gekregen en daar was alleen een virus voor nodig. De economiën van Europa zijn dood. De kip met de gouden eieren is geslacht.

Zelfs de ECB moet steeds meer geld printen om de komende hyper inflatie voor te blijven. De altijd wel draaiende motor van de duitse economie is vastgelopen. Het is zelfvernietiging op een ondenkbare schaal. De vierde industriële revolutie is al onder ons sinds de jaren zeventig met de komst van het Internet. Het probleem daarbij van die revolutie is dat de mens en inspraak daarin geen rol meer spelen. De mensen zullen dat niet accepteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.