Het blauwe mondmasker in de winkel veroorzaakt afname in vruchtbaarheid

Het blauwe mondmasker in de winkel veroorzaakt afname in vruchtbaarheid

Een studie gepubliceerd in de National Center for Biotechnology Information en ook door de National Institute of Health en ook door Sky News bericht dat de existentiƫle crisis in de voortplanting van de mensen dat al jaren aan het gang is wordt veroorzaakt door de chemische stof phthalates. Een chemische weekmaker in plastics. Waarom ben ik niet verbaast dat dit chemisch goedje ook voorkomt in de bekende in China geproduceerde blauwe mondmaskers. Op deze wijze draagt dit mondmasker bij aan de door de globalisten zo gewenste depopulatie.

Het is niet het enige dat na fabricage uiteindelijk in de mens terecht komt. GMO voedsel, chemtrails (al sinds de jaren vijftig) formaldehyde in gelijmd hout, terpetine in verf, toxische stoffen in latex enzovoorts. De gezondheid van de mens staat onder constante druk. Wij zijn omringd door een zee van plastic producten die allemaal voor de mens toxische stoffen bevatten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *