EU ‘vaccin’: 3.964 dood en 162.610 nu invalide. Succes? Denk het niet

EU ‘vaccin’: 3.964 dood en 162.610 nu invalide. Succes? Denk het niet

Tenzij je lid van de eugenics club bent, wie kan deze europese cijfers een ‘vaccin’ succes noemen? Het is niet eens een vaccin. Moderna Chief Officer Tal Zaks, noemt het mRNA expirimenteren met de ‘software van de levenden’. Uw DNA.

De laatste keer dat knoeien met de menselijke DNA was vlak voor de Zondvloed. Staat niet beschreven in de Bijbel dat aan het einde der tijden het zal zijn als de dagen van voor de Zondvloed?

De cijfers zijn van december 2020 tot de maand Maart 2021. De cijfers zijn mogelijk nu nog veel hoger. Naar verluidt zijn nu 2 miljoen mensen (bron Leugenpers) in NL ingespoten met een virus fabriekje zonder stopknop, die voor de rest van hun ingeenten leven corona virussen gaat produceren in hun lichaam tot het moment dat het immuun systeem zal stoppen met vechten er tegen en dan gaat men dood aan een simpele infectie. Dat wezen de dier proeven jaren geleden uit en was reden om te stoppen met mRNA. Wat te denken van allerlei optredende mutaties en chimera’s die ondertussen los gelaten worden middels hoesten en proesten. Zelfs een toekomstige pest epidemie kan niet worden uitgesloten.

Neem het ‘vaccin’ en bescherm onze ziekenhuizen. Vanaf Maart 2020 liegen ze dat ze barsten over alles van doen heeft met Covid19. De medische authoriteiten hebben geen enkel bewijs dat Covid19 zelfs bestaat. Sinds 1 Maart 2020 is onze medische wetenschap teruggekeerd naar Middeleeuws kwakzalverij. En je moet ze geloven op hun blauwe ogen dat het ‘vaccin’ je beschermt tegen Covid19 en de makers claimen dit niet eens. Big Pharma wil expirimenteren met mRNA en u bent het proefkonijn. Ze nemen het spuitje zelf niet eens. Expirimenten op de bevolking is tegen Internationaal Recht en de Nuremberg Code.

Het totaal van diegenen die zijn overleden in 2020 is zelfs lager dan de voorgaande jaren. Conclusie? Er is geen pandemie, er is wel een plandemie.

Het gaat allemaal om depopulatie en het invoeren van Marxisme. Daar werk ik niet aan mee. Non cooperatie is het enige antwoord tegen deze medische kwakzalverij van lui die niet eens verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor aangerichte gezondheids schade en zelfs dood. Nul aansprakelijkheid. Geloof de Kerk van Rutte & Co en wordt proefkonijn.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Ik denk dat velen hetzelfde denken als wij. Je ziet en hoort steeds meer mensen die dit ‘vaccin’ naar de vuilnisbak brengen. Ze willen die troep niet net zo min als het verplegend personeel en artsen dit niet willen. Ze willen geen proefkonijn zijn voor de overheid.

    comments user
    admin

    Klopt, het is gelegaliseerde kwakzalverij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *