mRNA ‘vaccin’ maakt anti lichamen aan die je na infectie niet in je lichaam wilt hebben

mRNA ‘vaccin’ maakt anti lichamen aan die je na infectie niet in je lichaam wilt hebben

HiV veroorzaakt enorme moeiheid, koorts, gewichtsverlies, constant diarree, kortademigheid. Zijn dit niet de kenmerken van Covid19? Ziekte van Pfeifer heeft ook dezelfde kenmerken.

Tests voor HiV is het vinden van anti-lichamen. Na hersteld te zijn van een infectie als de griep dienen de anti-lichamen automatisch te verdwijnen (doen ze ook) anders zal je gediagnosticeerd worden voor de ziekte AIDS HiV en je lichaam kwetsbaar maken voor toekomstige infecties. De HiV epidemie in de jaren tachtig veroorzaakte de dood van niet alleen homosexuelen maar ook hetero’s. Aids had niets van doen met geaardheid maar eerder met vaccins die die mannen tegen bepaalde ziekten namen en die de slachtoffers eerder hadden ontvangen dankzij de amerikaanse RiVM. Dezelfde Dr Fauci ws toen en nu weer betrokken. Bevatte die vaccins ook mRNA? mRNA werd al in 1960 bestudeert.

Het probleem van het mRNA vaccin is juist dat het constant en de rest van je leven anti-lichamen aanmaakt die uiteindelijk je eigen lichaam aanvallen en vernietigen. Na injectie wordt extreme moeiheid dan ook als eerste gerapporteerd. Feitelijk injecteren ze je met een broertje van Ebola. Dit betekent dat het vaccin onmiddelijk anti-lichamen aan het produceren is. Gepensioneerde virologen en immunologen waarschuwden hier al eerder voor.

Heeft straks de gehele geinjecteerde wereldbevolking HiV?

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Dat gaat er wel op lijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.