Pfizer maakte er geen geheim van. mRNA gaat na injectie naar de hersens en lever.

Pfizer maakte er geen geheim van. mRNA gaat na injectie naar de hersens en lever.

Als een van de vele bijwerkingen die optreden na injectie is Prion (gekke koeien ziekte), Alzenheimer, MS e.a. zenuw ontstekingen. Pfizer maakte er in hun Biotech documenten geen geheim van. Vele ouderen die geinjecteerd werden (en overleefd hadden) hadden direct na injectie een looprek nodig terwijl ze ervoor dit niet nodig hadden. mRNA valt als eerste de hersens aan daarna de lever. Sommige met verzwakt immuun systeem vallen gelijk dood. Anderen met sterk immuun systeem die overleefden doordat hun immuun systeem de effecten van de productie konden verminderen maar zullen later gegarandeerd overlijden als hun sterk immuun systeem is moegestreden. Ook jongeren kunnen dood neervallen. Niet iedereen, én afhankelijk van je eet gewoonten, heeft een sterk immuunsysteem.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Het is toch verschrikkelijk wat hier gebeurt. Allemaal op last van Hugo de Jonge en Mark Rutte! De grote opruiming van mensen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.