Avondklok van 21:00 naar 22:00 omdat het virus pas toeslaat na zonsondergang

Avondklok van 21:00 naar 22:00 omdat het virus pas toeslaat na zonsondergang

De kwakzalverij van Rutte begint nu echt bizarre vormen aan te nemen. Om reden dat Duitsland een avondklok heeft ingesteld moet het hier ook. Dit is in grote lijnen het verweer van Rutte. Er zijn geen berekeningen gemaakt over het effect van de avondklok. Men doet maar wat. Aapje ziet is aapje doet.

Ik dacht dat er wetenschappers werken in het OMT en RiVM maar uit Rutte zijn antwoorden komt steeds de mantra ze weten het niet en volgen de regels van kwakzalvers.

Dit lijkt sterk op de gemeente Utrecht waar men op zaterdag na 12:30 de smalle straten in het centrum onder bewaking zet en afsluit en eenrichting verkeer voor voetgangers insteld omdat het virus pas na 12:30 actief wordt.

Wat is het nu? Slaat het virus nu na zonsondergang toe of alleen op zaterdag na de ochtend. Dit heeft niets van doen met wetenschap. Het is kwakzalverij van een niveau die zelfs voor MiddelEeuwse begrippen grenst aan waanzin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.