BuildBackBetter CDA is bezig om onafhankelijk boegbeeld Pieter Omtzigt pootje te lichten.

BuildBackBetter CDA is bezig om onafhankelijk boegbeeld Pieter Omtzigt pootje te lichten.

Pieter Omtzigt keert waarschijnlijk niet terug in de Tweede Kamer. Nu het CDA met minder meer moet doen is een luis in de pels niet gewenst in de uitvoering van TheGreatReset. Volgens Maurice de Hondt had Omtzigt mogelijk 23 zetels kunnen krijgen indien hij als Lijst Omtzigt de verkiezingen was ingegaan. Het CDA heeft geen behoefte meer aan mensen die kritische vragen stellen. Bij het uitvoeren van een globalisten agenda hebben ze kritische mensen niet meer nodig.

Hoe kon het dat een christelijke partij bestaande uit KVP ARP en CHU zo kon afzakken naar een partij in de marge. De partij van Lubbers en Balkenende heeft zich overgegeven aan de Satanisten net als de PKN en trekt alleen nog incompetente gelukszoekers aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *